Ελληνικά English
Αρχική σελίδα Περισσότερα
Κατηγορίες
Προφιλ Περισσότερα
Επικοινωνία Περισσότερα
Sitemap Περισσότερα
Newsletter Περισσότερα
ΣΕΠΙΕ
ΜΟΝΖΟΝ
AKSA ASFALISTIKI
Monzon

 

 Greece

 

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος
Από το 2007 η εταιρεία KΑΡΑΒΑΣ ΠΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος της Σουηδικής εταιρείας ΜΟΝΖΟΝ διαθέτοντας και στην Ελλάδα τα πλέον ασφαλή και σύγχρονα συστήματα σκαλωσιάς σύμφωνα με τις απαιτούμενες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. 
Η εταιρεία επενδύει στην ποιότητα, την εξυπηρέτηση και τη συνέπεια στο χώρο της.

Πλήρες πρόγραμμα παραγωγής
Τα σύγχρονα συστήματα σκαλωσιάς MonZon®MonZon Modular®,MonZon Modular Light®,  και MonZon Frame® έχουν αναπτυχθεί με βάση τα υπάρχοντα σύγχρονα συστήματα σκαλωσιάς. 
Τα υλικά που έχουν επιλεγεί για τα συστήματα είναι το αλουμίνιο και ο χάλυβας. Εκτός από τα συστήματα σκαλωσιάς, η MonZon® εμπορεύεται επίσης μια πλούσια σειρά προϊόντων για:

  •  MonZon Protect® προστασία από τις καιρικές συνθήκες,
  •  MonZon Security® αποκλεισμό χώρων και δημιουργία φρακτών,
  •  MonZon Event®χώρους εκδηλώσεων,όπως υπαίθριες συναυλίες, φεστιβάλ κ.ά

Η επωνυμία MonZon σημαίνει ικανοποίηση του πελάτη, ασφάλεια και ποιότητα - χωρίς πρόσθετο κόστος. Τα MonZon Modular® και MonZon Frame® κατασκευάζονται κατόπιν αδείας και υπό τον έλεγχό μας από διεθνώς γνωστούς κατασκευαστές προϊόντων από αλουμίνιο και χάλυβα, οι οποίοι εγγυώνται παραδόσεις βέλτιστης ποιότητας. Αυτό σημαίνει ότι διατηρούμε τις τιμές αγοράς χαμηλές, γεγονός που είναι προς όφελος του πελάτη. Όλα τα προϊόντα, βέβαια, δοκιμάζονται, ελέγχονται και εγκρίνονται σύμφωνα με πρότυπα της ΕΕ στο χώρο παραγωγής.

Προϊόν

·      Δύο από τα πιο σύγχρονα συστήματα της αγοράς καλύπτουν όλους τους τύπους σκαλωσιάς (προσόψεις, βιομηχανία, κατασκευές, εκδηλώσεις, υπεράκτιες και ναυπηγικός τομέας)

·      Η σωστή επιλογή υλικού για το αντίστοιχο σύστημα σκαλωσιάς επιτρέπει τον γρήγορο και οικονομικό χειρισμό σε ολόκληρη τη διαδικασία κατασκευής.

·      Παρέχεται βελτιωμένη ασφάλεια και εύκολη συναρμολόγηση.

·      Διαθέτει έγκριση σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα SS HD-1000, EN-12810 KAI EN 12811 καθώς επίσης και με τους κανονισμούς του Σουηδικού Εθνικού Συμβουλίου Εργασιακής Ασφάλειας και Υγείας, AFS 1990:12 και με συνεχή έλεγχο ποιότητας από το Σουηδικό Εθνικό Ίδρυμα για τεχνική αξιολόγηση, δοκιμή, πιστοποίηση μετρολογία και έρευνα, SP.

·      Διαθέτει λεπτομερείς οδηγίες συναρμολόγησης.

·      Διαθέτει πλήρη σειρά για κατασκευές κάθε τύπου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά πατήστε εδώ

 

 

 

 

Banner Κάτω 1 [320xX] Banner Κάτω 2 [320xX] Banner Κάτω 3 [320xX] Banner Κάτω 4
SSL Certificates