Ελληνικά English
Αρχική σελίδα Περισσότερα
Κατηγορίες
Προφιλ Περισσότερα
Επικοινωνία Περισσότερα
Sitemap Περισσότερα
Newsletter Περισσότερα
ΣΕΠΙΕ
ΜΟΝΖΟΝ
AKSA ASFALISTIKI
Προφιλ
 

 

 

Σύγχρονες υπηρεσίες ενοικίασης,τοποθέτησης και πώλησης σκαλωσιών για απαιτητικούς πελάτες με συνέπεια και ασφάλεια

Η εταιρεία ΚΑΡΑΒΑΣ ΠΑΝ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ δραστηριοποιείται στο χώρο της ενοικίασης,τοποθέτησης και πώλησης σκαλωσιών απο το 1994.

Με σύγχρονες πιστοποιημένες σκαλωσιές,οργανωμένες εγκαταστάσεις,ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά και εξειδικευμένους τεχνίτες και συνεργάτες αποτελεί μια απο τις πιο δραστήριες εταιρείες του κλάδου.Με έδρα την Αττική έχει τη δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.

Επενδύει στην ποιότητα των ικριωμάτων με σύγχρονα συστήματα και εξυπηρετεί με συνέπεια κάθε μορφής οικοδομοτεχνικό έργο.Στην πορεία αυτών των ετών έχει στο ενεργητικό της πάνω απο 7000 έργα και έχει αποκτήσει άποψη σχετικά με το τι μπορεί να βελτιωθεί στο χειρισμό και τη διαδικασία τοποθέτησης στον τομέα της σκαλωσιάς.

Άμεσα επικοινωνεί,εξετάζει και δίνει λύσεις σε κάθε έργο μικρό ή μεγάλο με ανταγωνιστικές τιμές,κορυφαία ποιότητα και συνέπεια σε ότι συμφωνηθεί

Έχουμε συνεργαστεί με τις περισσότερες τεχνικές εταιρείες και εργολάβους της χώρας καθώς και με πολλούς ιδιώτες.Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την συνεργασία και την υποστηρίξη που μας έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια και που μας έφερε στην θέση που είμαστε σήμερα.

Φιλικά

ΚΑΡΑΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 


Banner Κάτω 1 [320xX] Banner Κάτω 2 [320xX] Banner Κάτω 3 [320xX] Banner Κάτω 4
SSL Certificates